logo de Deméter de Tastavins, S.L.

logo de Deméter de Tastavins, S.L.
conreu d'oliveres, ametllers, vinya i horta. Agricultura amb Certificació Ecològica. demeterdetastavins@gmail.com

diumenge, 26 de setembre de 2010

El Món Mediterrani, el seu conreu, els seus fruits.

"El sol fulgura damunt el mar a penes mogut, immensament blau. En les pinedes verd-clar les cigarres esclaten incansables. Hi ha una vall d'ametllers, algunes oliveres, i el rostoll a la terra resseca... Bé: sóc en el Mediterrani. A les Balears. Sóc a la meva pàtria, és a dir, en el lloc on vaig néixer, si ens atenim a l'ús antic del vocable. I realment, em sento integrat en aquestes terres, en aquest mar. A la seva concepció del món."

Baltasar Porcel. Obres completes, volum 4, pàgina 61. Edicions Proa, 1991.

El nostre gran ideòleg de la mediterrània ho ha deixat escrit molt clar, aquests paisatges seus, de Mallorca, també són els nostres al Matarranya. Això si, l'horitzó del mar el tenim més lluny, ja a les terres del Baix Ebre; Però l'entorn, els valors, els conreus de l'oliva de l'ametlla de la vinya de la horta són el que fem a Deméter de Tastavins continuant una tradició mil.lenaria de relació amb la terra mediterrània. Les nostres valls, el nostre Mas, es troba a terres de La Portellada i Ràfels, al Matarranya a l'Aragó

Nuestro gran ideólogo del mediterráneo lo ha dejado escrito muy claro, estos paisajes suyos, de Mallorca, también son nuestros en el Matarraña. Eso si, el horizonte del mar lo tenemos más lejos, ya en las tierras del Baix Ebre;Pero el entorno, los valores, los cultivos de la aceituna de la almendra de la viña de la huerta son lo que hacemos a Deméter de Tastavins continuando una tradición milenaria de relación con la tierra mediterránea.Nuestros valles, nuestro Mas, se encuentra en tierras de La Portellada y Ráfales, en el Matarraña en Aragón.

Cap comentari:

Publica un comentari