logo de Deméter de Tastavins, S.L.

logo de Deméter de Tastavins, S.L.
conreu d'oliveres, ametllers, vinya i horta. Agricultura amb Certificació Ecològica. demeterdetastavins@gmail.com

divendres, 24 de juny de 2011

Des de l'hort: L'hort al dia: del 20 al 26 de Juny

Hem realitzat el primer lliurament de caixes de verdura fresca!!!! Quina emoció i quina responsabilitat!!

Enciams, cebes dolces, pastanagues, ravenets, carbassons i més han sortit dels horts cap a Cubelles, i Barcelona. Esperem trobar el gust de tothom i sobretot la complicitat per a poder millorar en aquest petit gran projecte que ara comencem.
Es veritat que el comencem tots plegats i que sou tots amics i molt comprensius, tot i així les ganes son de fer les coses de la millor manera possible i aspirar a fer-les molt bé. Oferir aliments de qualitat, sans i bons a un preu el més ajustat possible i de la manera més respectuosa amb el medi.
Només d'aquesta manera la nostra gran afecció i el nostre amor per la terra, ens permetran aconseguir els medis materials (un sou digne o més si hi ha sort) i renovar a cada pas les motivacions per a contribuir al manteniment d'un territori magnífic però fràgil, preservat al llarg dels any per la cura i l'esforç de qui en treia el pa de cada dia. Desitgem que la seva projecció turística, molt important i legitima, es pugui compaginar amb el respecte pel territori, pel paisatge, tot permetent la continuació de la seva vocació pagesa que l'han fet així com el veiem ara i millorar-ho si cal.

La agroecologia es la filosofia que ens inspira en aquest camí, però ja es un tema per a profunditzar més endavant.

Gràcies de nou per compartir una part d’aquest projecte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada