logo de Deméter de Tastavins, S.L.

logo de Deméter de Tastavins, S.L.
conreu d'oliveres, ametllers, vinya i horta. Agricultura amb Certificació Ecològica. demeterdetastavins@gmail.com

dijous, 25 d’agost de 2011

Les Noticies des de l'hort i la cistella 29 Agost


Benvolguts Amics,

les vacances en general (i per a qui n’hagi gaudit) es van acabant i la calor forta te les hores comptades.  Les verdures dels nostres horts no deixen de créixer, madurar i passar-se, replantar-se i sembrar-se. Aviat les escaroles envairan les parcel·les, juntament amb les cebes de calçots i les cebes tendres i les llavors d'espinacs.
Les mongetes estan patint massa la calor i la humitat, tot esperant que les varietats locals del Matarranya acabin de resistir millor i produir per las pròximes setmanes.
Les olives verdes de mostra, han resultat ser encara una mica “joves” i “fortes” com en diem al poble, però a banda de la fortor poden donar una idea dels aromes que aniran adquirint (sajolida, farigola..). En tornarem a parlar!


CISTELLA
El gruix de la disponibilitat de verdures consisteix en les tomàquets, les albergínies, les cebes tendres, els cogombres, els carbassons, els pebrots verds “italians” (grocs i vermells semblen força mes tímids), els enciams, les bledes, les noves pastanagues, algun porro d’estiu i aquelles patates que se us facin indispensables. Tot això anirà composant o alternant-se a la cistella d’aquesta propera setmana.


 Les famoses Melones (síndries blanques i verdes allargades, anomenades fa unes setmanes) estan gairebé a punt: Si algú en volgués a la cistella en substitució d’alguna verdura m’ho pot comunicar el mes aviat possible. Per qui les volgués a banda de la cistella tenen un preu de 2 € al quilo. Es tracta de fruits de 4 quilos aprox. i en trobaríeu una meitat.

Us preguem de confirmar-nos la direcció de lliurament de la cistella per aquells que canviïn de residència acabant les vacances i pels nous cistellaires.

Tot acabant, recordem que les nostres Ametlles ecològiques descloscades i embossades al buit en paquets de 250g a 3€ el paquet estan a la vostra disposició.

Olives  Ecològiques  de Biorafales (Olives negres de la varietat Empeltre amb denominació Bajo Aragón):
Mortes (les mes característiques) o en aigua (un pel mes suaus) es de 5€ el Kg en diferents formats embossats al buit:
1kg a 5€
500g a 2,75€
250g a 1,5€
150g a 1€.

Sense més us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol puntualització o aclariment per correu o comandes a ultima hora (diumenge al migdia) al tel d’en Luca 656577327.

Bona tornada i fins aviat

Luca i Xavier
Cap comentari:

Publica un comentari